sunnuntai 18. tammikuuta 2015

The Wall


Tässä sitä ollaan.. Kilauteltiin viime viikolla Ikeaan ja odottelemme ruuveja ruotsista. Ei ihan tokmannilta löytynyt tarvittavia saranaruuveja. Kolme rasahti poikki ihan kokoamisen alkumetreillä. Äsh! Vielä monta yötä seläntapposohvalla :'(


No mutta, että pääsisi parempaan fiilikseen niin luetellaan aikaansaannoksia. Niitäkin on.


Tässä tämä, the seinä, paljaana.
Huomaa sänkylaatikosta kehitelty diy tapetointipöytä. Oli ihan toimiva systeemi..


Kaksi ensimmäistä siivua liisteröitynä paikoilleen.
Mittailtiin kuvion keskikohdan (buddhan pään) tulevan oven kohdalle, niin leikkasimme ensimmäisistä paloista melkein puolet pois.


Näin saatiin oven "sauma" jäämään olkapään kohdalle.
Itse tapetointi on helppoa ja kohdistuskin olisi jos katto TAI seinä, edes jompikumpi, olisi vatupassissa. Nyt kun sai toisen kohdalleen, irvisti toinen :P
Mutta pienellä fiksauksella tulee ihan siisti.


The Wall..
Tapetoitiin ovea myöten ja olipahan muuten homma. Mutta yhä ollaan hengissä eikä mennyt kantapäät vastakkain :D
Joudutaan laittamaan valokatkaisija ja ovenripa yms, mutta eiköhän tuossa fiiliksiin pääse..


Oven takana putket on koteloitu ja vedän sinnekin tuon tapetin ja varmaan maalailen saranoita. Saan fiksailla vähän fiiliksen mukaan lopuista paloista.. Ei luulisi olevan entiselle muovittajalle kovinkaan tiukka paikka ;)


Tässä on ex-vaatekaappi koteloituna ja pylvään ehostus meneillään.


Ja tässä se on maalattu, pylväs odottaa listoja ja lattialistoja mallaillaan. Vanhat listat on maalattu kakkaruskeasta harmaaksi. Nyt pitäisi vaan muistaa mikä kuului minnekin ja fiksata tuohon nurkkaan uudet listat.
Kaikenlaista tankoa ja pidiketta on myös tällätty paikoilleen, mutta sitten tauti kaatoi osan porukasta. Ja loppuosakin oireilee sen verran että taukoillaan hetki ja palataan terveempinä päivinä työmaalle.
Positiivista on, että toistaiseksi ollaan pysytty budjetissa. Vaikka kaikenlaiset hiekkapaperit, kitit ja rimpunramput yhdessä tekee yllättävän paljon! Ei niitä ikinä älyä laskea budjettiin ja pitäisikin suosiolla ottaa laskelmiin vaikkapa satasen rimpunrompun-vara (laitettu muistutukseksi itselle!!)
Mutta tämä rimpunrompun jatkaa pikkufiksausta, odottelee seurakunnan virkoamista ja saranaruuveja Ruotsista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti