tiistai 6. tammikuuta 2015

Bye, bye beige, beige goodbye..

Remontti on vihdoinkin edennyt siihen pisteeseen, että meidän beige makuuhuone on nyt historiaa!!
Kaikki kittaaminen ja hiominen on hermoja raastavaa puuhaa. Mutta onhan se opittu, että pohjatyöt kannattaa tehdä kunnolla!
Tämä on pienenpienen budjetin remontti joten komeroa enempää pintoja ei revitty auki. Runsaalla maalilla, uudella lattialla ja uudella kaappiratkaisulla teemme homman. Halusin sijoittaa suurimman summan uuteen sänkyyn ja patjaan mielummin kuin seiniin!


Tässä oli lastulevystä tehty syvä, pimeä ja ahdas kaappi. Kuviteltiin että saataisiin nurkka avoimeksi tilaksi, mutta tuota pylvästä ei voi kaataa ja muutenkin meni vähän otsa rypyille tässä vaiheessa. 
No, tuo ovi seinässä ei vie mihinkään... 
(..tai se vei joskus ullakolle, mutta ullakko on nyt avattu ja oven toisella puolen on tytön hylly, elikkäs lastenhuone)Hetken haaveilin Narniasta yskiessäni remonttipölyä ja miettiessäni nurkan käyttötarkoitusta jakkaralla keikkuen. Mies vielä 'vitsaili' että "Hei, tähän saisi hyvän komeron" HAHA!
Kyllähän se sitten siitä alkoi selkiytyä..


..puolivahingossa.


Vähän käänteinen järjestys, mutta seuraavaksi laitettiin laminaatti. Peittyi tuo beigeäkin kamalampi muovimatto. Loppuremontin ajan joudutaan suojaamaan lattiaa, mutta onneksi joulu toi monta isoa pahvilaatikkoa ;)


Ja elämä alkaa taas olla tasaisen harmaata :)


Tällainen jännä juttu makkarissa.. Allas ja sen alla ollut lastulevykaappi on purettu jo vuosia sitten. Nyt pääsin hakkaamaan kaakeleita!!
...niin... muistakaa lasitettuja kakeleita irroitellessa hanskat. Ikäviä sellaiset pienet lasinsirpaleet käsissä!


Ovi on kenties hiottava.. Molemmin puolin!


Hihi.. 
Revittiin vanhat sähköjohdot pois ja otettiin remonttilamppu käyttöön. Se on tosi kirkas ja lämmittääkin mukavasti. Kissa löysi heti valohoitopaikan..


Ja pakkeloinnin ja hiomisen ja pakkeloinnin ja hiomisen.. jälkeen pääsin maalaamaan!! Bye, bye beige, beige goodbye... itke en vaikka lähtee tää!! 
En voi sietää beigeä.. Uskotteko miten on ahdistanut beige makuuhuone :D 
Uskotteko miten olen nauttinut sen maalaamisesta pois?! Yhdelle seinälle tulee tapetti. Katon ja kolme muuta seinää olen nyt telonut.. telannut.. telalla maalannut :P


Tämmöiseen tilaan jätin huoneen tänään. Remmiin astui avomies, joka alkaa paikkailla komeron purkamisen jälkiä. Minä vain innokkaan apulaisena. Pitelen, tuon, vien, kiikutan ja kaakutan kunnes päästään taas maalaamaan ja tapetoimaan ja ripustamaan ja kokoamaan sänkyä!!!!
Joka tuossa ovenpieleen jo nojaileekin..
Itsekin hieman kärsimättömänä, kipuillen sohvalla nukutuista öistä..


Eli tätä sitä on vuoden vaihde touhuttu muun olemisen ohella. Jatkan makuuhuoneesta kun oleellisia muutoksia on huoneeseen tapahtunut.


2 kommenttia:

 1. "Beige on kirosana", joten menestystä projektiin!
  Odotan tulosta ja värejä kiinnostuneena.
  Ja teillä näyttää olevan aivan saman näköinen kissa,
  kuin meidän Tuhkis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla ollaan beigen kanssa ;) Koetetaan pitää värit vähissä makkarista, mutta kyllä niitäkin sinne tulee..
   Terveiset Tuhkikselle <3

   Poista