lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pajupalloja


Aurinkoisena kevätpäivänä on mukava istahtaa terassin katveeseen pajunipun kera.


Ei tarvitse kilpailla


Ihan rauhassa vaan omaa suoritusta.. Voi vaikka taivuttaa rautalangasta apuja jollei heti lähde :)


Välillä tuntuu ettei tästä tule harakanpesää kummempi!! Anteeksi arvon harakat..


Mutta kun pujottaa ja pyörittää ja ompelee pajun varrella..


..ei meinaa malttaa lopettaa!!


8 kommenttia:

 1. Nää on ihania! Miten nää kestää ulkona? :) Ja siis kuivuttuaan, jäävätkö nätisti palloiksi vai hapertuvatko nopeasti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun punoo tiheän pallon niin se kestää ulkona tosi kauan. Minun edelliset pallot olivat useita vuosia vanhoja kun heitin ne räntsähtäneenä pois.
   Yhden elävän pallon olen "istuttanut" pihamaalle. Toiveissa on että siitä pikkuhiljaa kasvaisi suurensuuri pallopensas :)
   (Kuva löytyy tuolta > http://puuhaa.blogspot.fi/2013/05/pihapuuhaa.html )

   Poista
 2. Wau, hienoja! Tässä alkaa taas rivitaloasuntokuume kasvaa. Ei täällä kerrostalossa viitti tollasia alkaa väkertää. Mutta sit joskus tulevaisuudessa taas... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hieman roskaista puuhaa. Mutta kylläkin hurjan mukavaa.. Ja käyhän nämä vaikka parvekkeelle koristukseksi :)

   Poista
 3. Haaa, täälläkin ollaan pajun pauloissa. Kattelin eilen verantaa siivotessani, että mun vanhat pajupallot alkaa olla ihan heittokunnossa. Siis pois heitto kunnossa. Ja tänään sitten iltajuoksuillani kävin tsekkaamassa kylänraitin pajupuskia löytyykö piiskapajua lähistöltä uusiin palloihin. No, paikat on nyt tiedossa ja huomenna keruuseen... Olen suunnitellu myös tekeväni tänä keväänä pätkän elävää pajuaitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elävät pajuteokset ovatkin koukuttavia. Minulla on jatkuvana projektina elävän pajupallon ohella kaariportti. Punon sitä joka vuosi lisää :)

   Poista
 4. Minäpäs tulin takaisin katsomaan että mitä sulla tuolla paju-kategorian alla oikein on lisää... Elävä pajupallo? Alanpa tutkia ja hutkia asiaa...

  VastaaPoista
 5. Oih ja voih, pakko varmaan minunkin kokeilla tuota!!!!! Kiitos vinkistä / muistutuksesta :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista