keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Opintien päätepysäkki?Ehei, oppiminen jatkuu läpi elämän, mutta oppisopimus on tällä erää päättynyt.
Taivalsin vielä kerran läpi tuulen ja tuiskun Pielavedelle.
Vaihdoimme heipat ja sain teekupin kylkiäisenä lasihimmelin ja itse tekemäni palmikkolaukun. Palmikkolaukussa oli myös.. ensin luulin että lankaa. No, tavallaan :D Pussin pohjalta löytyi kokeilutilkut kinnasneulalapasiin ja virkattuun huiviin.
Nyt harmittaa että ehdin purkaa isoimmat tilkut.. hihi.. ;)
On sen verran sekalaista sakkia, että taidan vain purkaa ja käyttää langan johonkin... Vai tuleeko ideoita...?


Alliinassa oli minun värejä ajatellen tehty upea tupsupuu :D Aivan ihanat harmaat, naavaiset oksat..
Ruukunsuojus on NättiRätin käsialaa.
Molemmat ovat nyt eteisessä buddhien seurassa. Aika näyttää minne päätyvät :)


Ja kyllähän ne minun värit sieltä löytyy...


Lämpimästi voin suositella oppisopimusta kaikille kiinnostuneille ja asiaa herkitseville.
Haastavia asioita oli matkassa monta, mutta kaikista selvittiin. Ojasta noustiin ja matkaa jatkettiin! Kirjaimellisesti.. ;)
Yksi eniten voimia vievistä asioista olikin pitkä ja mutkainen työmatka. Toisella sijalla saattaisi olla työn ja opiskelun yhteensovittaminen. Työpaikan kiireet antoivat haastetta näyttöihin valmistautumiseen. Onneksi perhe jousti (ei vissiin ollut vaihtoehtoja ;) ) ja näpräsin läksyjen ohella myös kotona näyttöihin liittyviä juttuja. Usein pää oli ihan muualla vaikka fyysisesti olin kotona... Ja loppuaikoina kärsinkin ehkä eniten siitä ettei jäänyt juurikaan aikaa "normaaliin" kotielämään.
Mutta mitä kaikkea minä olenkaan oppinut!! En olisi KOSKAAN uskonut tekeväni kaavoja ja ompelevani niin hienoa puseroahametta (apua! kuva valmiista puuttuu!!), farkkuja (olen unohtanut !! blogata..) ja millaisen kipinän ja pohjatiedot sainkaan kudontaan!!! Kävinkin Alliinassa jo tekemässä maton (kuvia tulossa.. Fb-sivuilla on pieni maistiaiskuva..) ja omat puut odottelee tilaa...
Ja totesin jälleen että ryhmien vetäminen ja viriketyö taitaa olla "se minun juttu".. Eli yhä sitä kohti. Tämän oven kynnys on ylitetty, nyt täytyy valita seuraava ovi..


4 kommenttia: