lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksyn avaus


On ollut niin pitkä tauko ettei oikein tiedä mistä alottaisi..
Puuhattu on ja alan juttuja pikkuhiljaa purkamaan tänne. Ei niin kiirettä etteikö välillä olisi ehtinyt jotain tekstin tynkää laittaa, mutta jonkinlainen väsymys on päällä. Väsymyskään tuskin oikea sana, mutta varmaan lähinnä..
Loppusuoralla mennään ja pitäisi pitää ajatukset kasassa, olla luova, oppia uutta, käydä töissä, koulussa, viettää aikaa lasten kanssa, tehdä kotihommat ja auttaa remontissa... Ja ja ja ja... Ei kyllä ole oppisopimusopiskelu helppoa. Varsinkaan näin varttuneessa ja lapsellisessa iässä! Valivali.. ;)

Mutta yhä on valmistuminen kirkkaana johtotähtenä ja sinne suunnataan vaikka ilman kompassia ;)

Jospa aloitan Pielaveden käsityökeskuksen syyskauden kurssituotteista.


Eli teemana on mosaiikkilyhdyt ja pallot. Myös erilaiset valaisimet (takana) paperinarusta, taulu ja tyynynpäällinen pampuloiden ja huovuttamalla..Pallon tekeminen oli valtavan mukavaa. Lyhdyn ajattelin itselleni vielä tehdä, joten siitä saattaa tulla myöhemmin lisää. Astia ja tarvikkeet ovat jo hankittuina, aihe ja aika hakusessa ;)


Paperinaruvalaisimen ja siinä roikkuvat lumihiutaleet tein kesän aikana.


Näyttelyssä on esillä myös erään ahkeran ja taitavan asiakkaamme virkkauksia (yläkuva).
Minulla on myös kotosalla tekeillä tuo samainen mustavalkea liivi. Joten siitä saattaa tulla enemmän myöhemmin ;) Ohje on uusimmassa Novitan lehdessä (syksy -13).
Koetin tehdä tuosta vihreästä Pirtin kehräämön langasta samaa liiviä, mutta tuo Pirtin lanka oli paksumpaa kuin ohjeen Nalle-lanka, joten purkamista tiedossa.. No, minulla on paaaljon vihreää meleerattua villalankaa ;)
Alakuvan ympyräliivi (yläkuvassa sama vihreänä takaapäin) on Paulan tekemä. Moni on jo tehnyt oman.


Syyskauden avajaisiin ehdimme myös koota uuden näyttelyn. Saimme sitä varten vuosikalenteripyyhkeitä eräältä asiakkaalta.


Vuodesta 1964..


..tähän päivään.


Muutama vuosi puuttui välistä mutta millenium löytyi!

Tein ennen lomaa (huoh..) tuolinmaton ja toisen sain valmiiksi ennen syyskauden avajaisia. Ihan silkkaa tasa- ja mummoraitaa ohkaisesta matonkuteesta.Sen simppelimpää tuskin on..
Väri valikoitui tulevan roosasukkatapahtuman kautta :) Ja siitäkin lisää myöhemmin..


Ja tässä mies jonka kanssa vietin kesällä paljon aikaa. Hänet ja hänen kaverinsa esittelen teille, nii-in, myöhemmin :D


P.S. Yritin muokata sivuja selkeämmiksi, toivottavasti meni oikeaan suuntaan...? Ei saa hermostua, jatkan vielä!! Kommentoikaa jos jotain omituista/hyvää/huonoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti