sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Eteinen

Tähän väliin sellaista harvinaisuutta kuin loppuun asti saatu remontti.. Jos kiinnostaa tilanne mistä lähdettiin niin *klik*


Löysin vihdoinkin oikeanlaisen verhon eteisen kaappiin. Ja ihan omasta komerosta...


Tuo "black cat" verho on saatu kaverilta vuonna kuokka ja kirves. On roikkunut useamman asunnon verhona, tilanjakajana tms. Jossain muuttojen välissä hautautui laatikkojen pohjalle. Kunnes tänä kesänä muistin unohtaneeni.
Ja kesän aikana pyöreästä pitsilampusta tuli puolipyöreä. Leikkasin pallosta pohjan pois.


Verhon takaa löytyy Ikeasta hankittu korihyllystö. Koreissa lasten hatut, hanskat, kypärät.. Kangaskassit, sateenvarjot ym. ym. Vieressä on tila takeille ja kengille. Tosin siellä on myös mattoja, rullaluistimia.. Nyt mukavasti poissa silmistä!!!!
Kaapin päälle täytyy hakea vielä yksi musta säilytyslaatikko Ikeasta..


Ikeasta ovat myös nuo ikkunan alle asennetut kenkälaatikot. Olen ollut niihin todella tyytyväinen! Niihin mahtuu monet lenkkarit jemmaan!!
Ja ei, ikkunoiden eteen EI tule verhoja!!!


Oven ja ikkunan väliin laitoin Dalin julisteen krumeluurikehyksissä, kirppikseltä löytyneen naulakon ja liitutaulun. Sekin vähän krumeluuria..


Ikkunaa vastapäätä on miehen tuunaama lipastopenkki.. Vai millä nimellä sitä oikein kutsuisi?


Löytöjä ja muistoja nämäkin..


Kuten tämä Meksikolainen (?) kissapossu. Tehty ilmeisesti kookoksesta. Takapuolessa iso puutulppa :) ja päällä kolikkoaukko.


Enkä malta olla laittamatta loppuun kuvaa hortensiasta, joka kukkii minulla ensimmäistä syksyä (istutusvuotta ei lasketa...).
Uusin hankinta on lime köynnöshortensia, joka talvehtii kasvimaalla ja pääsee ensi keväänä omalle paikalleen :)2 kommenttia: