maanantai 24. kesäkuuta 2013

Paitajakku
Täällä sitä jo kiroiltiin :D


Täällä kiroiltiin vielä enemmän. Kun joutuu tekemään vähänkin laskutoimituksia alkaa heti vaivata hapenpuute ja näkökentän reunoille ilmaantuu valopilkkuja.. Oikeesti!


Kovalla työllä tehdään ja sitten leikellään siivuiksi...


Ja taas siivutellaan!


Tässä on jo ommeltu laskokset, olkasaumat, sivusaumat. Toinen hiha on peräti harsittu.


Valmis!!!
Olkasauma ja laskokset. The laskokset... Niihin on kuulkaas ympätty vaik sun mitä muotolaskoksista lähtien. Ja huomatkaa kuinka ne on peräti samoilla kohdin edessä ja takana ;D


Tuo mallinukke on kyllä paljon rintavampi kuin minä...


Taskuja on yksi iso ja vuorit ovat vihreät. Eihän se ole "vuoret"...?
Hihat ovat hieman normaalia lyhyemmät; ranteen yläpuolelle.
Idean tuohon puseroon sain Gudrunilta (kevään -13 mallistosta). Enää ei näyttänyt kyseisiä paitoja olevan myynnissä.
Arvosana puserosta oli K. Portfoliosta sain H-. Olisihan siitä vähän suuremmalla panostuksella saanut paremman arvosanan, mutta tuntui jaksut olevan vähissä sekä ajankäyttö hieman hunnigolla :/ Mutta erittäin tyytyväinen!! Minulle valtaisa saavutus ja tehdessä avautui vaatetusmaailma ihan uudella tavalla.

Nyt kun olisi viitseliäs niin tekaisisi samoilla kaavoilla toisen. Tai hihattoman version ilman napitusta.. Tai tai ja ja ja :D Ideoita purskahtelee, mutta empäs ole saanut itseäni pihamaalta ompelukoneen ääreen.

Opintiestä sen verran, että kesä menee töissä (lomaa toki 3 viikkoa) tehden tulevan syksyn mallitöitä ja ihan jokapäiväisiä rutiinihommia. Syksyllä jatkuu koulu, kurssit ja näytöt. Näyttöjä jäi vielä neljä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti