sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

AlankoAvomieheni kanssa reissuttiin himokselle katsomaan Ismo Alankoa, joka keikkailee taas laajemmalti uuden Maailmanlopun sushibaari - levyn ilmestyttyä. Ja miten ihana levy!! Tuttua, odottamatonta Ismoa..

Maha kuralla jännitin kaksi päivää josko keikka peruuntuu. Melkein koko bändi sairastui keuhkokuumeeseen ja päivää ennen Himosta ollut Tampereen keikka oli peruttu. "Lupaus" vastaanottovirkailijalta: "jotain korvaavaahan sitten tulee Areenalle jollei..." sai melkein kyyneleet silmiin! Ei mitenkään mahdollista......
Lähdettiin kuitenkin ajelemaan kohteeseen kun kerrankin päästiin. Oli järjestetty lomaa, lapsenvahdit...

Noin tuntia ennen Himokselle saapumista Ismo Alangon fb-sivuille tuli päivitys:
"Täten voimme iloisina kertoa, että yhtye voi jo vähän paremmin, eli tänään soi Himoksella, ja huomenna Tahkolla. Tämä ei muuta sitä, että kyseessä taitaa olla silti Suomen sairain bändi, ja se saattaa jopa esiintyä lääkkeiden vaikutuksen alaisina. Eli rock'n rollin ytimessä mennään."
Jahuu! Ei yhtään harmittanut lunastaa mökkiä ja lippuja..


Muutaman kuvan maltoin kännykällä napsia, sitten piti keskittyä keikkaan.
Olihan se uskomatonta miten edellisenä päivänä keuhkokuumeessa riutunut bändi veti mahtavan kaksituntisen keikan. Ja jollen olisi tiennyt, en olisi tiennyt..Ja taas Lempi Pohjoinen näkee paremmin kaikki sävyt harmauden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti