sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Arghh..

Että joskus voi kaikki mennä pieleen..


Jotain taisin ProSketchistä aikaisemmin mainita.. Tässä on perjantain kolmen tunnin työrupeaman tulos. Pikkasen ylpeähkönä ja tyytyväisenä itseeni otin kännykällä kuvan piirtämästäni puserosta. Pusero valmis, poikkileikkauskuvat vaiheessa... Aloimpa tallentamaan.
Olin toki nimennyt sivun heti alottaessani ja tehnyt välitallennuksia. Noin kymmentävaille lähtöhetki suljin sivun. Ruutuun päjähti kysymys, jotta tahdotko tallentaa ennen sivun sulkemista? Johan minä sen tallensin, mutta ei kai kerta lisää haittaa. VIRHE !!!
Kyynelten sumentamin silmin tarkistin miten olin onnistunut tallentamaan tyhjän sivun.. Minulla oli -älyhoi- auki kaksi sivua samalla nimellä "Pusero1". Näin ollen olin tallentanut TYHJÄN sivun kolmetuntisen urakkasivun päälle... Itkettää vieläkin. Niinkuin minä niitä viivoja suoristin ja kulmia pyöristin hiiriranne jäykkänä. Napeistakin sain melkein samankokoisia...
Eniten ottaa päähän hukkaan mennyt aika. Kun on vain yksi koulupäivä viikossa, harmittaa niin vietävästi kaikki sössiminen!! Ja kun itsellä ei ole koneessa ProSketchiä niin ei voi kotonakaan ährätä...
No, toivotaan että harjoitus tekee mestarin...

Puhdistetaampa päätä parilla rästiin jääneellä askartelulla. Punainen joulun ajalta (joululahja) ja vihreä nyt keväältä (töissä mallityö).
Punaisessa on miehen tekemät kehykset. Vihreässä valmiit raamit jotka maalasin.


Nämä ruusut tuntuvat aina vain olevan suosittuja tauluissa, kransseissa... Joulun alla taiteltiin ja saas nähdä taittuuko kevätkaudella.
Itsellä on askartelu jäänyt kotioloissa ihan minimiin. Enempi alkaa kammeta käsitöiden puolelle, sen mitä ehtii.Heinäseivästonttu. Tein näitä joulun myyjäisiin ja lahjoiksi. Itselle jäi myrtsi pippurinenä. Tämä kiukkuinen kierosilmä saunatonttu odottaa kaveria pukuhuoneen ikkunalaudalla.

○ ○ ○ 

Kylläpä muuten koukuttaa!!! Ihan hirveästi! Ja ihan hirveästi ottaa päähän kun ei ehdi koukkua heiluttelemaan tarpeeksi.
Kun saisi jostain kuskin työmatkoille niin saisin kaksi lisätuntia virkkaukseen / päivä!! Anyone...?

Nyt on listalla seuraavia:
Kesäksi on suunnitelmissa virkattu hame. Olen googlaillut ideoita ja tuolla pinterestin sivulla on aika monta.

Löysin myös Bad-Ass:in sivuilta virkatun pääkallon. Sitä ja tätä yhdistelemällä.. Tarttisin ainakin tuon pressopannun lämmittimen!

Isoäidin siksakin tekemisen jo aloitin. Täältä löytyy todella selkeä ohje.


Aloin virkkaamaan ISOA tiskirättiä. Lanka vain loppui kesken. Jossain minulla on vielä kerä tuota samaa bambulankaa..


Kolmioita putkeen ja tasona. Tulee kivaa pintaa. Pitsimäinen ja joustava..


Mustaharmaata löytyi pari kerää. Saas nähdä mitä siitä tulee vai jääkö UFO:ksi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti