sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Jou-jou-joulu..

..tulla jolkottaa. 
Ei kait sitä pysty estämäänkään..

Meillä Pumpuliinassakin oli joulunavajaiset. Paula laitteli tonttumaan ja koristeltiin siinä ohessa myymälää sekä pidettiin muutamat kurssit ja pajapäivät. Elikkä kiirettä piisaa ihan riittämiin.

Laitan ensin kuvia Tonttujen Jouluyöstä, elikkä marras- joulukuun näytelystä. Näyttelyn tontut eivät ole Pumpuliinan vaan yksityisten ihmisten ja eri vuosikymmeniltä. Tekijöinä lapsia ja aikuisia.

Tonttu Tonttumaan vartijana... 
Huom! Aivan ihana matto. Pakko laittaa siitä lähikuvaa.. On erään asiakkaan tekemä. 

Ei niin kamalan jouluihmisenä nämä tuulikellot ovat minun suosikkejani ;) Kaikenlaista sitä saa vanhoista pursottimista ja raastimista ja....


Sitten myymälästä jotain tekemisen ideoita. Näitä voi tulla tekemään keskukselle pajaan tai ostaa pakettina mukaan..


Novitan tupsukehikolla toteutettu kranssi. Vihreät isoimmalla ja värikkäät pienimmällä kehikolla. Isoimpaan upposi villalankaa noin 30g / pallo. On lämpöisen ja pehmoisen oloinen, kuin villasukka ♥


Metallilankaenkuli.


Näitä valotauluja on tehty paljon. Ja onhan se kaunis!


Tyylikkäitä nämäkin valot. Paketista saa yhden ison tai kaksi pientä.


Valaistunut enkeli.


Ei nyt niin kovin jouluisa, mutta on laitettava kuva kun vihdoin sain kursittua palat kasaan. Yksi keskeneräinen pois käsistä..
Tämä on aika sopivan kokoinen vaunupeitteeksi tai rattaisiin lapsen jaloille.

Joulukuuksi onkin luvassa vielä kiireempää jaksopätkää, joten voi olla nyt harvakseltaan päivityksiä.
Työmatkat näillä keleillä venahtaa pitemmiksi kuin kesäkeleillä. Tuntuu että niistä palautuminen iltaisin huokasuttaa useammin. Vihaan pimeässä ajamista...

Viikonloput menee töissä ja joulumyyjäisissä. Myyjäisistä laittelen sitten jotain..
Mutta sitten pääseekin ihan oikeasti lepäämään jouluksi. Lähdetään koko perhe viettämään pyhiä kylpylään, joten ei kokkausta, siivousta tai muuta turhanpäiväistä touhotusta. Taidan pakata vain uimapuvun, pyjaman ja lenkkikamppeet ;)2 kommenttia:

 1. vautsi mitä juttuja. nuo villalanka tontut oli sen verran ihania, että taidan niitä väkrrellä meillekkin. kerrankin olis kirkkaan punasta villalankaa valmiina. mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne :)

   Ne ihastutti minuakin helppoudellaan. Eihän sen tupsun päälle välttämättä tarvitse laittaa kuin tonttuhattu ja ehkä pieni partatupsu...?

   Poista