sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Näplättyjä

Monenmoista pientä on saanu valmiiks -ja jotta keskeneräisten töiden summa olisi vakio niin- myös laittanut alulle.

Patalappu-kirjasta tein yhden patalapun. Lähinnä piti saada Novitan uudesta Tweed-langasta näytelappunen, joten yhdistin sen sitten tähän kirjaan. Ja koska patalappu virkataan kiinteillä silmukoilla ilman sen suurempia kuvioita niin se passasi hyvin ko tarkoitukseen. Olikin helppo ja tulos oli iso ja topakka patalappu!!


Tästäkö neliön muotoinen????


Jo vain!
Novitan ohjeita. Pannunalunen. Virkkasin Huopasesta kympin koukulla ja laitoin pesukoneeseen.


Vähän himottaisi tehdä itsellekin. Olisi messuilta löydetty kerä ruskeaa Huopasta. Jos kuvioisi valkoisella.. Piparkakkutyyliin...


Tämän minä aloitin Oulun messuja edeltävänä iltana ja virkkasin myös matkalla. Ei oikeasti hajuakaan mikä siitä tulee, mutta jotain isompaa.. Hame, tunika..??? Lankana on Novitan grafiitinharmaa. Kun sitä sattui oleman useampi kerä.


Ja kun tuota viime talvena ale-laarista haalittua mustaa Crystalliakin on useampi kerä, niin tein  sormineulonnalla tuubihuivin. Tein kaksinkertaisesta langasta, kahdeksalla silmukalla ja nurin-oikein neuloksella. Eli pötköstä tulee enempi putkilo kuin ainaoikeaa neulomalla.
Aloitin neulomisen trikoolla ja vaihdoin Crystallin kolmannella kerroksella. Lopuksi purin trikooneuloksen ja liitin lopun silmukat alun silmukoihin jäljelle jätetyllä langanpätkällä. Näin ei erota saumaa :)

Crystallia on vielä jäljellä, muttei niin paljon että saisin siitä alkujaan kaavailemani villapaidan tehtyä (onneksi..). Uusimmassa Novitan lehdessä oli aika kaunis, vetoketjulla kiinnitettävä palmikkoliivi. Jos siihen riittäisi minun neulontakärsivällisyys??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti