sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Voihan panelilauta..

On tehty löytöjä eteisestä.


Levyjen ja muovin alta löytyi punainen sormipanelikatto. Koetetaan kovasti jos sen pystyisi jättämään.


Ja muovimaton alta löytyi kaunis lankkulattia. Se on kyllä pakko purkaa ja kurkistaa alle. Ja lankut ovat aikalailla liimassa. Että ankara hionta.. En tiedä, mutta löytö kyllä laittoi pääkoppaan ajatuksen maalatusta lankkulattiasta!


Kaunis sormipanelieteinen on joskus purettu ja panelit ovat päätyneet nurinpäin seinään ja niihin on lyöty jotkut ällöpinnoitetutällölastulevyt päälle. Ja tuo ällöruskea sisäovessa (on toiselta puolen valkoinen)..
Huoh! Vaikka kyllä hieman naurattaakin.. Se on ollut yhden aikakauden buumi. Kenties seuraavat tämän talon asujat joskus tulevaisuudessa kiroavat meidän ratkaisujamme yhtä ankarasti kyynel silmäkulmassa ;'D


Tässä on sisä- ja ulko-oven välinen tila, johon olen miettinyt jonkinlaista säilytystilaa miljoonille kengille, monoille, rulla- ja tavanluistimille, lenkkareille, saappaille, kumppareille, hatuille, kaulahuiveille... Voiko näin pieni tila niellä niin paljon?????
Tuo ikkuna nyt ensiksikin lyödään umpeen. Etupihan kaksi ikkunaa säilyy tyylin mukaisina (ei saa oleellisesti muuttaa..) ja toiseen tulee tuuletusikkuna. Ulko-oveksi valkoinen, kapeaikkunainen lämpöovi.

Samalla tilattiin toiseen remppakohteeseen ja pukuhuoneeseen ikkunat. Ja rappukäytävään. Korjataan ensin huonoimmat ikkunat ja kun pätkätyöläisten kukkaro antaa periksi, laitellaan muutkin ikkunat. Se on niin tätä pätkäremonttia..
Näihin ikkunoihin otettiin ihan perusvalkeat ikkunat ilman kruusauksia. Muut ikkunat tuleekin sisäpuolelta tummalla puulla. Sitten joskus...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti