sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Jäähyväiset muovipusseille

Niin paljon kankaisia kasseja, että ei tarvitse turvautua muovisiin. Vaikka eihän muovisissa ole muuta vikaa kuin materiaali. Malli on hyvinkin käyttökelpoinen. Tuumin..


..ja avasin yhden muovikassin kaavaksi.


Ihan iisi homma muuten paitsi tuo pohja!! Muovikassi on pohjasta "oikealta puolen" poltettu/sulatettu kiinni. Siitä ei ihan siisti tullut.. Tai varmaan tulee jokupäivä, mutta vaatii minulta harjoittelua. Tämän kassinpohjaan tein ulkopuolelle kääntösauman. Kestävä, muttei kovinkaan nätti. Vaikka kuka muu kuin minä sitä kassin pohjaa vahtaa :P..??
Seuraavaksi koetellaan siistimpää sisäsaumaa ;)
Muuten kassi on kyllä erittäin hyvä. Saa laskosteltua pieneksi ja on tosi tilava tarpeen tullen.Ja aika nättikin se on..


Tuossa näkyykin pohja toisesta kassista.


Tytön huppari leikeltiin..


.. ja tehtiin siitäkin kassi. Kengurutaskut toimii kivoina sivutaskuina :)


Tein hupun reunasta olkahihnan. Ajattelin, että on helpompi tytön pitää pyöräillessä, mutta aika turha siitä tuli. Trikoo on niin venyväistä, että hiha-aukot toimii hyvin olkapäälläkin ja aika alas tuo kassi noin venähtää. Mutta jätettiin sen nyt kuitenkin siihen. Ihan kiva rantakassi. Nyt vaan odotellaan niitä rantakelejä...

Odotellessa voisi tietenkin väsätä taas muutaman kassin, pussukan...
Ihan hyvää ompelukonetreeniä minulle. Syksyllä taisi olla lukujärjestyksessä kaavoitusta ja ompelua. Huiks...
2 kommenttia:

  1. Kankaiset kauppakassit on tosi kätsiä. Itsellä ollut kankaiset käytössä jo vuosia. Kaupan muovipusseja en ole ostanut ja huono omatunto painaa heti jos joskus joudun sellaisen ostamaan. Minä oon tehnyt kauppakassit aina kaksinkertaisena joten on kyllä kestäviä maito purkkeja saa ladata täyteen eikä oo pelkoo että hajoaa kesken matkan, asia on sitten erikseen jaksaako sitä kantaa =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, samoin! Kahvipussikassit ovat myös käteviä maidoille ja pakasteille. Kangaskasseja teen nyt niin paljon, että on ihan joka lähtöön!

      Poista