sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kukkia ikkunassa ja messuterveiset

Valaisin lyhdyt keväisellä kukkaloistolla. On ollut niin kylmä, etteivät narsissit ole vielä päässeet kunnolla kukkaloistoon, mutta eiköhän nuokin lyhdyt "valaistu" kunhan nuput aukenevat.
Pienimmässä lyhdyssä on vain yksi sipuli pienessä kaktusruukussa, jonka peitin sisalilla. Keskikokoiseen mahtui kaksi sipulia ja isoimmassa jopa kolme :)Tämä viime syksynä tehty lyhty sai sisäänsä helmililjat. Mitään kivaa amppelia en löytänyt, joten laitoin tuon kaksikerroksisen kukkatelineen.
Fiksasin sitä vielä mm. vanhoilla kranssipohjilla. Laiskuuttani, kun en kehdannut alkaa vaihtamaan ruukkuja. Nuo muoviruukut ei silmiä hivele vaikka olivatkin "iloisen" sinisiä.

Tuo keskimmäinen ikkuna ei ole epätavallisen puhdas, vaan se rikkoutui talvisen myräkän aikana. Myös katto kärsi pieniä vaurioita, jotka pitää kesän aikana ehjätä.Narsissien tipunkeltaiset muoviruukut peitin kivillä.


Niin, terveisiä vaan Jyväskylästä, oli kivat messut. On niin mukavaa ihailla taitavien ihmisten aikaansaannoksia!!
Nuo teepussinsulkijat on mukava ja tarpeellinen messulöytö. Joojoo, onhan ne klemmarit ja pyykkipojat keksitty, mutta katsokaa nyt noita variksia ja kissaa :D Hyväntuulentuojia!
Tekijä on Marja-Leena Suvela.

Sieltä lähti mukaan myös kakkoslaatuista lasimosaiikkia pussukka, helmiä ja korunosia.. huoks ja hieman lisää helmiä ja korunosia. Ja hieman villaa. Löytyi ihanaa turkoosia...
Ja tunikan/liivimekon ostin myös itselleni. Tekijä on Aija Daniel. Nettisivuja ei ole, mutta myymälä sijaitsee Tampereella ja hän myös kiertää ahkerasti messuja. Aijon vielä hankkia toisen... Tämän tekijän vaatteet eivät olleet ylihinnoiteltuja. Tuntuu että nyt on liivimekkobuumi ja hinnat pilvissä!! Tottakai käsityö ja laatu maksaa, mutta rajansa kaikella..
Messuilla oli myös työnäytöksiä. Mm. taontaa oli kiva seurata. Aika kului kierrellessä hyvin ja luppoaikaakin jäi.
Antiikkimessuosastolla oli kiva katsella, mutta mukaan ei sieltä mitään lähtenyt.

Niin ja niitä afrikkalaisia kukkia tuli virkattua vain seitsämän. Laiskottelin paluumatkasta suurimman osan.. Nojoo, olihan meillä arpajaiset linja-autossa ja pitihän ne maksutkin kerätä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti