lauantai 28. huhtikuuta 2012

Korulaukku


Keksin taas vanhalle matkalaukulle uutta käyttöä. Tai itseasiassa salkulle.


Kaikista hankalimmat esille laitettavat ovat korut. On ollut kaikenlaista telinettä katiskaverkosta päällystettyihin styroksinpaloihin. Eikä mikään oikein toimi. Viippuuvappuu...
Tämä laukku pysyy tukevasti aloillaan ja siihen saa mahtumaan ihan sopivan määrän. Niittasin sivuille kiinni nauhat. Stoppariksi, jotta kansi ei retkahda alas asti. Kannessa on ohut siivu styroksia vakosametilla päällystettynä. Pohjassa on vaahtomuovipatjan pala. Harsin kankaan kiinni siihen.
Laukkuun voi jättää korvakorut paikoilleen kun sen laittaa kiinni. Vaahtomuovi painaa ne paikoilleen, muttei riko.
Olen oikein tyytyväinen. Täytyy katsoa jos vielä tuunaisi laukkua jotenkin koreammaksi...

Muutama koru vielä.


Vadelma-boysenmarjakorennot. Tuli kyllä aivan ihanat ♥


Messuilta löydettyjä lasisia chilejä ja tatteja. Tein niistä ihan yksinkertaisia korviksia. meinasin ensin chileistä nippuja tms. mutta kokeiltuani tulin tulokseen, että näin on kauniimpi..


Ja viimeiseksi: ei mennyt niinkuin strömsössä kuva. Eli purin tänään tämän. Kuten kuvasta näkyy: matto lainehtii. Menin vaihtamaan välillä koukkua. Löysin metallikoukkuja  (numerot 7 ja 9)ja aloin innoissani -kesken maton- tekemään erikokoisella koukulla. Tässä tulos :(
Jahkasin hetken, jotta puranko monen illan koukutuksen tuloksen vai jätänkö. Ei auta, oli purettava! Hermot menisi ja harmittaisi liikaa katsella mattoa johon en ole tyytyväinen. Otamma alusta. Ja otamma koko maton samalla koukulla...

Hauskaa vappua kaikille!!! Meillä juhlitaan myös esikoisemme 13 vuotista taivalta, joten imelyyksiä riittää ja suolaiset tulee luultavimmin grillistä. Toivotaan aurinkoisia kelejä :)
Tein erittäin hedelmäistä simaa. Tummalla sokerilla, appelsiinilla ja sitruunalla. Tämän vuoden munkit teen myös sitruunarahkasta ja syntisen hyvissä cookiesissa on tietenkin sitruunaa!!
4 kommenttia:

 1. Mahtava salkku, suloiset korennot, aivan ihania juttuja taas kerran!!

  VastaaPoista
 2. Hei sinä melkein naapurikunnan asukki (tai juu, enhän mää tiedä missä sää asut, mut töissä siis melkein naapurikunnassa!
  Siis oli tarkoitus vinkata tässä, että plokissani olisi sulle jotain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos!!
   Pientä kiireen poikasta vipeltää tällä hetkellä, mutta jaan tunnustusta eteenpäin jahka ennätän :)

   Poista