maanantai 6. helmikuuta 2012

Pikkuvirittelyjä


Saanko esitellä; DocMartens. Vanhat, uskolliset palvelijani. Vähän ehkä väsyneet ja nauhatkin liian lyhyet. Mutta muuten timmissä kunnossa..
Haaveilin maalaavani kengät punaisiksi tai vihreiksi... Mutta pääsi loskakelit yllättämään ja oli tehtävä pikatuunaus. Hoksasin halvimmat kengännauhat mitä tähän mennessä olen löytänyt. Esteri ontelokudetta peräti 0,50 euron edestä (olisikohan ollut noin 30:n gramman kerä..?). Ja on kieputtaa vaikka varren ympärille!! Oli ilo kohdata syksyn sohjot Martensin kera. Pakkasilla näitä ei sitten pidetäkkään. Kolmenkymmenen asteen pakkasessa teräskärjelliset kengät ei ole ihan parhaimmat..

Toinen pikaviritys :)
Tänä keväänä on kissaihmisen ilo kasvatella versoja ja yrttejä. Ihastuin tuohon kisuliin ja -myönnän- ihan pakkauksen takia olen ostanut Valion maitoa. Kyllä vain - pakkauksella on väliä! Jos kylkiäisenä on peltirasia, niin minut saa huijattua ostamaan melkein mitä tahansa. Mutta -hysss- ei paljasteta markkinavoimille!!
Eli tässä on herneenversot jo iloisesti nostaneet kauniit latvansa. Auringonkukka viimeisessä odotuttaa.
4 kommenttia:

 1. Vautsi! Tuo maitopurkki juttu on aivan fantsu! Olen juuri aikeissa alkaa kasvattamaan ruohoa kissoilleni, niin tuohan olisi aivan loistavasti teemaan sopiva :)

  Mikä maitopurkki tuo on?

  VastaaPoista
 2. Valio pakkaa rasvattoman maitonsa tähän teemapurkkiin. On useampaa erilaista teemaa, tämä tilkkukissa on Klaus Haapaniemen suunnittelema. Minun mielestäni sarjan onnistunein purkki :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat maitotölkkituunaus! Mullakin on ollut aikoinaan lilat docmartensit! Kingit kengät! Upea sävy uusissa kengännauhoissa :)

  VastaaPoista
 4. Ai taas ihana kissapurkkituunaus!

  VastaaPoista