sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Pisto pistolta..

Töissä "jouduin" opettelemaan kirjonnasta muutaman piston ja koukahdin hommaan. Teemme tilaustyönä upeaa rekipeittoa. Tai seinävaatteitahan ne nykyään ovat!
Päässä alkoi heti kiertämään kirjonnan kaikki mahdollisuudet käyttövaatteissa. Onhan niitä kirjomalla uusattuja vaatteita näkynyt lehdissä ja netissä, mutta kun ei ole niitä pistoja koskaan tullut opetelleeksi... Nyt päätin tarttua hommaan ja pyysin äidiltä lainaksi kirjoja kirjonnasta :)


Tuosta Kauneimmat käsityöt  kirjasarjasta olen jo ominut neulonta- ja virkkauskirjan. Sain numero kakkosen lisäksi mukaan nivaskan muitakin kirjoja. Ja jo ensimmäisellä pikaselauksella tuntuu homma lähtevän täysin lapasesta :D Mulle on avautunut taas ihan uusi maailma...


Ajatuksissa on villakangastakki, joka on ihan hyvässä kunnossa ja kivan mallinenkin. Ainoa ongelma on kyllästyminen!! Värjäämään en uskalla alkaa, mutta jos löytäisi jonkun kuvion.. Se voisi kummasti antaa takille taas käyttöikää. Tai sitten leikkelen sen ja keksin aivan jotain muuta..
Mielenkiintoisia malleja löytyi runsaasti! Eikö ole ihania nuo kuvat :D
Eipä muuta kuin opettelemaan pistoja...
Kirjassa oli myös paaaaljon muuta mistä innostuin. Mm. solmiminen. Ja sitten noista pitsikirjoista kaikki ihanat mallit....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti