perjantai 18. marraskuuta 2011

Great Balls of Fire

Tämän joulun hitti; Neulotut Joulupallot eivät aiheuttaneet minussa väristyksiä, saatikka tekemisen paloa. "Ihan ok... Voittaa plastiikkipallot..."
Sain kuitenkin ilon tutustua ko. tuotteeseen työni puolesta. Pallon neulominen oli kyllä ihan mukavaa näpryytä. En kuitenkaan ole kovinkaan jouluorientoitunut ihminen, joten ei itkettänyt tekeleen jäädessä työpaikalle..

Pallurat ovat aiheuttaneet kiitettävästi keskustelua. Kahvipöydässä ja sosiaalisessa mediassa. Ja alkoivat siten kaivertaa hypotalamustani. Etten saisi aineenvaihduntaani ja hormoonitasapainoani sekaisin oli parempi alkaa miettimään omaa balluraa.
"Lauloin" joulupalloa neuloessani Jerry Lee Lewiksen hittiä mukaillen "Goodness gracious great balls of x-mas!!!" Ja mietin miettimästä päästyäni. Eläinaihe? Ei! Kevään pajunkissa tai/ja tulppaani? Ei! Halloweenkurpitsa? Ei! Rantapallo? Ei! Ei! Eieieiei!!!!
Balls(h)it vain pyörivät päässäni kuin lottopallot.. Samalla hetkellä kun päätin lopettaa pähkäilyn, tajusin, että minähän olin jo tajunnut!! Balls of Fire!!


Goodness gracious miten alitajunta on hassu juttu :D
Googlasin liekkikuviota ja törmäsinkin vallan mainioon. Sain jopa valmiin ruutupiirroksen! Eli Novitan sivuilta löytyi hauska Liekkisukka. Neulekaavaa jouduin hieman muokkaamaan leveämmäksi ja asettelemaan sen balluran malliin. Sitten ankaraa neulontaa ja täyttö vanulla.
Sen verran sivuvaikutuksia siunaantui tässä prosessissa, että "joudun" nyt neulomaan myös ne Lieskasukat..
Very hot X-mas to ya all ♥

Tästä se ajatus sitten lähti...2 kommenttia:

  1. Heh, hauska joulupallo! Ja sukista sitten ehdottomasti kuvaa kanssa, kuulostaa niin mielenkiintoisilta :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)
    Joo, laitetaan. Toinen sukka on jo valmis. Kait se toinenkin ennen joulua valmistuu ;) On se kumma miten aina sen toisen tekeminen kestää kauemmin....

    VastaaPoista