perjantai 28. lokakuuta 2011

Lush laatikko

Lusahdin jälleen. Tosin ihan pienesti :)


Hennani, Caca Rouge, pääsi loppumaan. Sitä on heti saatava lisää. Himoitsin taas tilatessani kaikkia herkkuja, mutta vilkaisu kukkaroon laittoi järjen takaisin päähän :/
Ja minullapa on nyt kehäkukkahunajaa, joka on ihan yhtä ihkua kuin Lushin naamiot!!! Ja saippuaakin olen opetellut tekemään itse...

Shamppopalat on Lushilla ihan parhautta. Vielä on palaa jäljellä, joten en voi tilata uutta.. PÖH! Mutta hoitopalan voin tilata. Eli jungle-hoitoainepala saapui tänään samassa paketissa. Tuoksuu hyvälle ja sisältää banaania, avokadoa ja kaakaovoita. Saas nähdä tulenko siitä yhtä riippuvaiseksi kuin Lushin hennasta ja shamppoopalasta.
Nyt on Lushin hennan mukana hanskat ja tarkka käyttöohje. Ihan mukavaa.. Tuo hennapala on todella riittoisaa!! Minä käytän yhden ruudun/värjäyskerta.
En ole lisäillyt muuta kuin kuumaa vettä, koska Lushin hennassa on mm. rosmariinia, neilikkaöljyä, sitruunamehua ja kaakaovoita. Eli on samalla hiusnaamio :)
Kahvia olen ajatellut jonain värjäyskertana lisätä hennan joukkoon.

Loppukesästä kuulin ekokampaamoista ja kiinnostuin kovasti. (Ihana ajatus, että hiusvärinkin voisi saada omalta pihalta!!!)
Yhtenä syynä se, että olen onnistunut useilla kemikaalivärjäyksillä ym. "hoidoilla" pilaamaan hiukseni, jotka jo ennestään ovat perinteiset suomalaiset: hennot ja ohuet. Paranemista on tapahtunut jätettyäni kemikaalit pois. Joskin todella hitaasti!
Otin yhteyttä ekokampaamoihin ja opin, ettei postimyyntiä ole, mutta sain muutamia kivoja vinkkejä. Ehkä jonain päivänä raskin matkustaa lähimpään ekokampaamoon...
Mutta siis.. Olen nyt tehnyt savikaalihoidon ihan kotioloissa. Suosittelen kokeilemaan. En vielä tiedä oliko vaikutusta, mutta hauskaa ainakin oli :D. Teen toistekin.
Jännä nähdä vaikuttaako savikaalihoito hennan väriin ja pysyvyyteen. Ajattelin tuon värin pysyvyyttä parannella myös laittamalla viimeiseen huuhteluveteen viinietikkaa. Sulkee kuulema hiussuomut.
Terapiasaunailtana kaivellaan taas piutipoxit esiin ja aletaan hyöriä noitana höyryävän vesikulhon ympärillä..


Paketissa levyllinen hennaa ja tuo vihteä komistus on Junglepala.2 kommenttia:

  1. Kiinnostaisi tietää miten tuo Lushin henna toimii? Kauanko väri pysyy? Mitä väriä/värejä olet kokeillut? Kuinka paksut ja pitkät hiukset sinulla on, jos on noin riittoisaa? Olen itse pitkään värjännyt jauhehennalla tukkaani, koska mikään kestoväri ei pysynyt kahta viikkoa kauemmin päässäni. Niin ja tietysti kemikaaalien ja herkkyyteni takia. Himottaa tuo Lushin musta väri. En ole pelkästään indigoa jauheena käyttänyt värjäykseen. Olisi kiva kuulla kokemuksistasi. :)

    VastaaPoista
  2. Minulle Lushin henna toimii tosi hyvin :) Väri pysyy nykyään. Alussa väri lähti nopeammin kemikaalien kyllästämistä hiuksistani ;) mutta muutama savikaalihoito ja viinietikan lisäys huuteluveteen tuntuu auttavan.
    Lushin hennassa on kaakaovoita, rosmariinia, neilikkaöljyä... eli on hyvinkin hoitavaa.

    Minulla on lyhyehköt, tyypilliset suomalaiset hiukset, eli ohuet. Jos omaat paksut ja pitkät, niin menee varmasti enemmän hennaa. Teen hennasta paksuhkoa velliä, joka on helppo levittää. Hennan mukana tulee kyllä hyvät käyttöohjeet. Mustasta väristä en osaa sanoa mitään..

    VastaaPoista