lauantai 29. lokakuuta 2011

HuopaKoRento

Uusi sudenkorentolaji löydettiin viime kesänä. Kuvaamani korento ei ihan taida olla tuo hentokeijukorento.. Vähän on tuhdimpi. Liekkö pulskahuopakorento?


Töissä oli huopakorujen kurssi ja innostuin itsekin huopuvasta langasta tehtäviin palluroihin. Kaulakoru ei suuremmin innostanut.. Mietin rintakorua, rannekorua tai korviksia??
Ostin siis muutaman kerän Puro-lankaa ja aloin pyörittelemään palluroita. Tapoja tehdä on monia.

Lopullinen huovutus tehdään pesukoneessa. Pallurat pussiin ja pyykin joukkoon. Jouduin käyttämään lankapallot kaksi kertaa saman pesuohjelman (yli tunnin ohjelma 40:ssä asteessa) läpi ennen kuin huopuivat. Pesu kuudessakympissä saattaisi hoitaa homman kerralla..?

Bloggasin sitten joutessani hopeakorennosta, jonne Tellervo vinkkasi kommentteihin (täysin tietämättä minun lankahuovutusprojektista) jotta kokeileppa huovuttaa korento. Ja vielä ne heijastinsiivetkin... Ihan kuin olisin sähköiskun saanut :D Ja heti alkoi homma kasaantumaan!!
Siipien kanssa piti vehdata tovi. Koetin punoa, virkata ym. jne. heijastinlankaa. Ihan karseita! Sitten vain leikkasin siivet heijastinkankaasta ja se oli siinä!!! Miks aina pitää lähteä vaikeimman kautta....
Helmiä minulla on kertynyt ja jäänyt monista projekteista, joten valitsin vain sopivat ja sommittelin sopivaan järjestykseen.
Nyt on mietinnässä, että käytänkö tätä rintakoruna (takissa, laukussa...) vai laitanko sen roikkumaan renksussa... Eli laitanko "vatsaan" rintaneulan vai kiinnitänkö "päästä".


Kohta on kuoriutumassa uusi huopakorento sukupolvi... Yksi niistä liihoittelee Tellervon luo, joten kertoileppa lempivärisi :)6 kommenttia:

 1. Voiiiiiiii!!!! :) Voikun sä olet IHANA! Voi sentäs sentäs sentäs :)

  Ja oi että kun tuli hieno ja hauska tuosta korennosta! Aivan valtavan ihana.

  Et kuule uskokaan kuinka hyvälle tuulelle munt sait, mä nauran ja iloitsen täällä ääneen hymy korvissa! Olet ihana ja olet valtavan taitava käsistäsi. Ja uskomattoman nopea tekeleissäsi ja varsinkin kun sinulla on monta lastakin hoidettavana. Vaude. Suitsutusta ja kunnioitusta sinun suuntaan korikaupalla.

  Ja mäpä kerron , että lempparivärejäni on melkeinpä ihan kaikki. Että jos tänne joku ihana sudenkorento eksyy , niin se otetaan kyllä avosylin ja suurella sydämmellä ja kiitollisuudella vastaan, oli hän minkä värinen tahansa.
  Kyllä sydäntä nyt lämmittää.
  <3
  Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Kiitti "Mun Tekemä"! Mukavaa kun tykkäät :)

  Ja kiitti ittelles Tellervo <3 :)
  Taisit pelastaa mun maanantaiaamun!
  Tekaisen muutaman korennon ja valkkaan sieltä Tellervon oloisen... Otan sitten yhteyttä sähköpostitse :)

  VastaaPoista
 3. Teija! Kiitos kiitos ja kerran vielä kiitos iki-ihanasta sudenkorennosta, joka oli tänne asti lennellyt!
  Voi hyvät hyssykät kun on ihana , ja miten oletkin osannut tehdä semmoisista väreistä , jotka ovat kaikkein eniten sydäntäni lähellä ja kuvastavat mua eniten...?
  Taidat omata hiukan meedion vikaa :)

  Kiitos <3

  P.s. musta nämä heijastin korennot ovat ihan hittituote, mitäs jos mun läheiset jotka näkevät tämän valokorennon , haluavat samanlaisen, niin otatkos tilauksia vastaan..? :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä, että valitsin oikein :) Jahkailin kahden korennon välillä...

  Kyllä, otan tilauksia vastaan :) Spostiin voi laittaa.
  Teen tällä hetkellä Joulumyyjäisiin korentoja ym. Kunhan kynnelle kykenen niin laitan LöytöLaariin huopakorentoja kuvan kera. Mutta siis, voin toimittaa aikaisemminkin :)

  VastaaPoista