maanantai 9. toukokuuta 2011

Kausihuolto


Nyt en osaa päättää olenko myöhässä vai ajoissa..
Tein nimittäin päätöksen, että vaihtelen blogin ulkonäköä "säännöllisin" väliajoin. Kun joulukuussa 2010 mittari naksautti 10 000 katselukertaa mittariin; revin tapetit ja blogin ulkonäkö jäi raakalaudalle. Ajatuksena tehdä uusi remontti seuraavan kymppitonnin jälkeen. Meinasin hyvinkin saavani öllötellä vuodenpäivät ilman luomisen tuskaa blogin takahuoneessa ;)
Mutta -kiitos vain kaikille kurkkaajille- siihen ei mennyt kuin muutama kuukausi!! Tämän hetkisten opiskelujeni vuoksi en kyennyt kynnelle ja lykkäsin sitten huollon seuraaviin pyöreisiin lukuihin. Nyt olen sitä mieltä, että en päätä enää mitään ;D

Eilen menin kurkkimaan takahuonetta alustavasti, löytyisikö mitään kiinnostavaa.. Kuinkas ollakkaan; ilta kului ja pimeys laskeutui. Vain tietokoneen näyttö hehkui, hiiri kliksutti ja näppis naksutti..
Koetin tehdä ulkonäöstä selkeän ja helposti luettavan, ilman ylimääräisiä rasitteita silmille. Jos jotain omituisuuksia ilmenee, niin kommentoikaa ihmeessä!
Vielä on remontissa hienosäätöä jäljellä. Esimerkiksi tunnisteiden selkiyttäminen ym. säpellystä, mutta muutoin itse tykkään ja olen tyytyväinen parituntiseen työrupeamaan. Tämä todentaa sen, että ilman perspiraatiota ei mitään synny. Eikun....

Eli KIITOS vielä kaikille vierailuista!!!
Tätä on kivampi harrastaa kun on kanssaHuuhailijoita puuhailemassa!!
Toivottavasti voin kesän kuluessa tarjota lisää sisältöä Huuhailuun ja tuunata puuhailun seuraavalle rappuselle..

J.K. Kuva on sähköpostisatoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti