lauantai 21. toukokuuta 2011

Kasettikukkasia


Kierrätyskorujen kesä-2011 mallisto:  
KASETTIKUKKASET


Olipas taas hauska aivoriihirupeama ;D
Viimeksi kun näpräilin korviksia marisin, että en ole saanut vhs-nauhaa taipumaan koruksi. Liian jäykkää jne. Asia jäi kaivertamaan ja aloin vielä kokeilemaan. Mietin, jos koettaisin käyttää hyödykseni sitä valittamaani ominaisuutta..
Veehooässää pohtiessani syntyi c-nauhasta uudet versiot edellisiä koruja mukaillen. Nämä on siinä suhteessa paremmat, että ovat huomattavasti keveämmät käyttää. Laitoin tukirakenteeksi muoviset, läpinäkyvät verhorenkaat prikkojen tilalle :) Muutoin koru on tehty samalla tavalla.


Helmien pujottelu ei enää käynytkään parsinneulalla, vaan vaati hieman enemmän askartelua.. Täytyy tehdä lisää värivaihtoehtoja.


Paksummasta kasettinauhasta kokeilin tehdä kukkasia. Joista sitten tein rintakorut kiinnittämällä taakse neulan.
Aikani kukkasia ihmeteltyäni aloin kokeilemaan myös korvakorujen tekemistä.
Muutaman kokeilun jälkeen sain aikaiseksi kukkaset joihin olin tyytyväinen!


Vhs-nauha ei edelleenkään ole lempparimateriaaliani virkkaukseen, mutta tällaiset pikkunäperrykset menettelee.. Minun käsiala on melkoisen tiukkaa, joten näistä koruista tulee aika jäykkiä. Tukirengasta ei tarvitse laittaa!


Sovelsin sitten kukkaa vielä c-nauhaan ja syntyi tällaiset. Nämä on minun lempparit!! Kurkkaa LöytöLaariin jos tykkäsit. Kasettikukkasia saattaa olla myynnissä :)

2 kommenttia: