maanantai 25. huhtikuuta 2011

Yrtti-ikkuna kasvihuoneeseen


Lämpimät kelit aiheuttaa pakkokävelyä kasvihuoneen suuntaan. Noin kolmenkymmenen asteen ihanassa lämpötilassa tyhjentelin ja putsailin multa-astioita ja ruukkuja. Siivoilin ja järjestelin. Intouduin lopuksi vielä aloittelemaan yrtti-ikkunaa.


Lähtötilanne talven jäljiltä oli tämä..


Ja suurinpiirtein tähän jäätiin päivän päätteeksi.


Vanha, risa pyöränkori päätyi hyllyksi muutaman narunpätkän avustuksella. Koska hyllytila ei vieläkään ole riittävä tein vanhoista ritilöistä (alakuva) hyllyn. Ovat kiusaksi asti pyörineet nurkissa ja nyt niillekin löytyi käyttöä ;D Kolmannen hyllyn meinaan vielä tuohon viritelmään etsiä jostain..
Ja sitten olisi tarkoitus vielä viritellä vaikkapa vanhasta ikkunasta lisätaso.. Saas nähdä tuleeko raamit kaulaan, särkyykö viherpeukalo vai tursuanko ällöttävää onnistumisen iloa ja ylpeyttä koko loppukesän.
Ja loppuun pari kuvaa maasta puskevista herkuista..


Raparperia ja lipstikkaa.

2 kommenttia:

 1. Niinpäniin, torstaina roudasin kolme vuotta parvekkeella pyörineen, vanhan pakastimen lankakorin roskiin, oli semmonen kaikki lähtee hetki... Se olis vallan hyvin virittynyt parvekkeen kolmeen tukipylvääseen amppeliksi. HMPH!!!

  oon mä ihan vaan vähän vihreenä tosta kasvihuoneestasi :D

  VastaaPoista
 2. Niinhän siinä yleensä käy :)
  Itsellä meni rikkinäinen jääkaappi talvella kierrätykseen. Siellä oli monta ritilähyllyä.. Kun on talvivaihde päässä niin ei älyä kesäisiä juttuja :/

  :D Kiva kuulla että muutkin tykkää minun puuhamaasta...

  VastaaPoista