perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ekotiskiaineet testissä


Uusi Musta etsi testaajia ekologisille konetiskiaineille. Viimeisenä ilmoittautumispäivänä muistin pistää "hakemuksen" vetämään. Ja laitoin niitä sitten oikein kaksin kappalein. Unohdin siis laittaa ensimmäiseen puhelinnumeroni ja lähetin sen perässä peeässänä.. Kävi hiukka mielessä, ettei tällaista reikäpäätä ainakaan valita :D
Kuinkas ollakkaan, kaksi päivää myöhemmin Uuden Mustan Noora soitteli ja ilmoitti, että olen päässyt testailemaan pesuaineita. Ihan mahtavan kiva juttu!
Tsekkasin heti vesilaitoksen sivuilta, että täällä vesi on pehmeää. Silläkin on vaikutusta lopputulokseen. Ja alkuun oli puhetta, että tulee erilliset pesuaineet pehmeälle ja kovalle vedelle, mutta yksi pesuaine tähän mennessä on kaikilta saapunut.
Ecoveristä minulla onkin ennestään kokemusta, mutta nyt pääsee vertaamaan sitä AlmaWiniin, Attitudeen ja Sonettiin, joka ainoana ei ole vielä saapunut. No, onhan noissakin jo testaamista.
Lähetyksessä erottui AlmaWin. Sieltä tuli satekirje, jossa hyvän kevään toivotukset ja "kaupanpäällisinä" esite ja pieni tuubi Laveran appelsiinikäsivoidetta.
Lisää pesuaineista ja testistä löytyy tästä linkistä. Ja keskustelu aiheesta käydään Uuden Mustan sivuilla. Ketä kiinnostaa, niin käykää ihmeessä lueskelemassa kommentteja. Minäkin sinne jo ehdin pölisemään, mutta nyt hankin kokemusta ja kerron sitten sinne havaintojani. On varmasti ihan hyödyllinen juttu kaikille jotka ovat harkinneet siirtymistä ekologisiin pesuaineisiin. Itseäkin kiinnostaa erittäin paljon ja aijon laittaa kaikki aineet kovaan koitokseen. Hankalia taikinakulhoja ja uunivuokia ja kuivahtaneita, likaisia astioita.. ;)
Kunhan Uusi Musta on julkaissut yhteenvedon, niin kirjoittelen sitten tännekin kokemuksia. Mutta tsekkailkaa keskustelua. Sinnehän voi vinkata jos on jotain juttuja mihin haluaisi testaajien kiinnittävän erityistä huomiota. Meille tuli kaavake, jonne me arvioimme pesutuloksen, tuoksut, käytömukavuuden, annostuksen..

1 kommentti: