torstai 7. huhtikuuta 2011

Auringonkukkaverhot


Se on kevät. Ja vastakuoriutuneen verhofriikin polte alkaa.. Ihminen, jonka suhtautuminen verhoihin on aikaisemmin ollut evvk, on takinkääntämisen jälkeen fanaattinen! Pitää saada uniikit ja pitää ola ekot ja pitää olla panelit ja.... ;D
Lähtökohta oli valmiina. Ihanat, kirpputorilta löytyneet vanhat verhot. Ja lankojakin olis, kirppiksiltä löytyneitä ja muita jämiä.
Näitä lankakeriä selaillessani mietin väriyhdistelmiä. Kun minulla oli nippu kahta eri vihreää, ruskea ja keltainen; muistin joskus-jossain nähneeni isoäidinneliöstä auringonkukkaversion. Kipaisin hakemassa oranssia lankaa ja aloin väkertämään kukkasia.


Sanavarasto oli mukavasti karttunut ja muutama metri lankaa rispaantunut ennen kuin päästiin tähän pisteeseen.


Tässä ollaan jo loppusuoralla.. Tässä pötkylässä oli melkoisen haastavaa saada tuo leveys täsmäämään verhojen kanssa. Kun ei mitään valmista ohjetta neliöihin ollut ja langatkin kaikki vähän eri paksuisia niin mutulla mentiin..
Sitten kankaiden kimppuun. Homma on jo sikäli tuttu, että näitä paneleita olen tehnyt itselleni kerran jos toisenkin. Alkaa mennä jo leppoisasti. Pusken suoraa saumaa Singerin kanssa kuin pieni eläin..


Ja näin sitä ollaan jo päästy ripustamaan verhot paikalleen!! Täytyy taas olla ihan hävyttömän tyytyväinen itseensä. Ihan ykköslöytö tuo kangas ja eipä paskempi tuo sommittelukaan ;)
Verhot tulee kyllä, kuvasta poiketen, asettumaan ikkunan molemmin puolin. Kaveriksi niille tulee joko nämä paperikukkaiset verhot TAI sitten jotkut yksiväriset. Nuo paperikukkaiset ovat nyt purettuna ja menossa pesuun.
Yksivärinen vaihtoehto on silkkiset, vihreät panelit. Niihin on astetta vaaleammalla langalla sommiteltu bambunoksa. Tais olla joskus vuonna yksjakaks Jyskin alelaarista penkaistut...??Aurinkoista kevättä kaikille! Tämän verhofriikin levottomuus hellitti hetkeksi. Olis kyllä aika lähteä kirppiskierrokselle. Jos sieltä löytäisvaikkajotainkivojakankaitajavanhojaverhoja......

2 kommenttia:

 1. Pumppasin tuolta kotoilusta kurkkaamaan tätä Sinun verhoprojektiasi.Sietää ollakin tyytyväinen tuon idean ja vaivannäön jälkeen:)Kohta päästään ulos touhuamaan.
  Mukavia kevätpäiviä!
  terveisin:Leena

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena :)

  Mukavia kevätpäiviä sinne myös. Kyllähän sitä kaipaakin jo multaa kynsien alle!

  VastaaPoista