torstai 10. maaliskuuta 2011

Siemenkaupan tuliaisia


Laventeli on multineen jääkaapissa, rosmariini, chili, paprika ja rakuuna laitettu multaan. Tänään sitten hain munakoison ja.. pari muutakin.
Tuo köynnöstävä kesäkurpitsa oli kiva löytö! Se sitten myöhemmin, mutta tänään laitoin munakoison ja eukalyptuksen. Molemmat minulle ihan vallan uusia tuttavuuksia, mutta niimpä olinkin ajatellut joka vuosi ottaa jonkun kokeeksi. Viime vuonna oli bataatti testattavana. Ja tuo munakoiso olikin tarkoitus, mutta eukalyptus vain huuteli perääni hyllystä "tahtoo mukaan"...
Ja munakoiso on ilmeisesti miniversio, sillä on 30 cm korkea ja "tekee runsaasti herkullisia tuumanmittaisia, tumman purppuranvärisiä hedelmiä." Jännäää..
Tomaatit ja kurkku haetaan taimena. Ei ole nyt aikaa pyöritellä hirmumääriä purkkeja. Ja käsistähän tämä kuitenkin taas leviää ;D
Sulais vain lumet tuolta kasvaarion oven edestä, että pääsisi vähän purkkeja ja purnukoita rohmimaan. Mutta vielä pärjätään hyvin maitopurkeilla ja potitus"koneella".2 kommenttia:

  1. rapina kuuluu korvissa itselläkin. Vaan taas pitää malttaa, on pitkiä poissaoloja tiedossa, hmph
    Mikäli tuo pikkumunakoiso on yhtään sitä mitä luulen, se on herkku. Reissunpäällä ollessa kokkailessa niitä on tarjolla, samoin joskus joistakin kaupoista kotosuomessakin. Minusta ehdottomasti maukkaampaa kuin isot, vaikka niistäkin pidän.

    Minä sitten taas täältä sivusta vihreenä seuraan sun "kasvihuonematkaa" :D) Sun energia kuitenkin tarttuu!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta! ja kiva kuulla, että kalliin energian aikoina saa tuotettua joillekin vähän ylimääräistä ;)

    VastaaPoista