lauantai 12. helmikuuta 2011

Hyvästi Ystävänpäivän kaupallisuus
Kaupat tursuaa ja pursuaa roinaa mihin on ympätty jossain muodossa sydän. Minä pystyn kävelemään ohi, mutta lapset.. Ja siinä tulikin probleema. Kun he hyvää hyvyyttään jokainen halusivat antaa 20:lle parhaalle kaverilleen vilkkuvanvälkkyvän sydämen, rakkauden tunnustuksin varustetun pehmosydämen, magneettisydämen, sydämen jolla on kädet ja jalat, sydäntyynyn... Huoh!


Ihanaa, että on ystäviä ja niistä välitetään, mutta minä olen tylsänä tuota kaupallista hölynpölyä vastaan. Enkä pelkästään sen kukkarossa vierailevan Matin vuoksi.
Kielsin siis ja marssin ystävyyshyllyjen ohi helmat lepattaen. Kotona sitten kaiveltiin askarteluvermeitä esiin. Eikä siihen kummasia tarvittu kun se idea tuli. Tyttö keksi tehdä sykkivän sydämen ♥

Eli paksumpaa kartonkia pohjaksi. Aaltopahvikin voisi olla kiva. Kaksi suikaletta paperia (mielellään eri värisiä), jotka taitellaan vuorotellen toistensa päälle kuten alakuvassa.


Leikataan sydän paperista/kartongista/huovasta.. Mielikuvitus rajana. Kierrätyspahvia voisi päällystää vaikka kangastilkuilla tai langanpätkillä. Viitseliäs vaikka virkkaa sydämen :)
Paperivieteri liimataan toisesta päästä korttipohjaan ja toisesta sydämeen. Sykkivä sydän on valmis.
Tyttö kirjoitti taakse lorun.

Olipa kerran pikkuinen ukko.
Sillä oli kädessä avain ja lukko.
Niillä se sitoo ystävät yhteen,
niin kuin maamies pellolla lyhteen.


Mukavaa Ystävänpäivää kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti