maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kasvihuone sisältä..

Ensimmäisenä laitoin salaatin siemenet itämään. Toiveissa päästä pian haarukoimaan salaattia ;)

Oveen puutarhurin sydän <3


Tomaatintaimet ja tukinarut. Oikealla paprikaa.


Ovesta oikealle. Pyöreät "laatat" on lehtikuusta. Peräisin vanhempieni takapihalta kaadetusta lehtikuusesta. Isä sahasi ne silloin "laatoiksi" ja ovat kuivuneet useamman vuoden. Emme käsitelleet niitä mitenkään koska tulevat katon alle. Käsittääkseni lehtikuusi on erittäin säänkestävää?


Vasemmalla. Astioissa näkyy bataatti, maissia ja chilit. Basilikapuskia myös muutama ja matala auringonkukka. Tuota ovea jouduimme lyhentämään aika radikaalisti. Ovesta tulikin näin lasiovi :)


Amppelit ja tomaattien tukinarut on sidottu yläorsilla oleviin heinäseipäisiin tai itse orsiin. Sinisessä ruukussa pienenpieniä laventelintaimia. Kaikista taimista huomaa kyllä, että ovat aika kauan odotelleet valoisampaa asuntoa :/


Tässä vielä chilit.. Kovin ovat kaikki vielä pieniä ja vähän nuupahtaneitakin istutuksesta, mutta palataan asiaan muutaman viikon kuluttua ;)
Vielä on tarkoitus istutella yrttejä ym. pientä, mutta tässä suurimmat jo on. Seuraavana olisikin listalla mansikkapenkin laitto (mansikat ovat ruukuissa aika surullisen näköisiä) ja kesäkurpitsoiden penkin teko. Hevonkakaa ja kohopenkkiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti