torstai 15. lokakuuta 2009

Työtä, työtä, työtä tehdään...

Töissä aikaan saatua. Eli tarkoituksenani on tehdä töitä, joissa esitellään liikkeessä myynnissä olevia materiaaleja ja mitä niillä olisi mahdollista saada aikaan. Samalla antaa myös niitä ideoita tekemiseen. Ja tuo ideointi onkin melkoista urakointia. Varsinkin kun siinä on tietyt rajoitteet ja ohessa pitäisi muutakin tehdä. Itse askarteluhan on silkkaa huvia ;)

Ylemmässä taulussa on keskellä 3D-kuva. Se on kiinnitetty pohjaan, joka on maalattu askarteluväreillä ja päälle liimattu hopean värinen kuitukangas. Kehykset on ensin maalattu tummanruskealla, lakattu krakleerauslakalla ja päällimmäinen, halkeillut maalikerros on pellavan väristä askartelumaalia. Pohjan ja kehyksen välissä on ohut satiininauha ripustusta varten. Samasta nauhasta rusetti.

Toinen taulu on liimalevy, joka on petsattu pähkinänruskealla askartelupetsillä. Kuva on arkista, jossa vanhantyylisiä kuvia. Tuo kuukuva viehätti todella paljon. Kuvan reunoilla tarranauhaa ja ripustukseen kieputettua metallilankaa. Langassa on kirkkaita helmiä pujotettu muutama ja päissä myös helmet. Ne näkyvät kuvissa aika huonosti.. Metallilanka on niitattu kiinni taustaan.

2 kommenttia:

 1. Miten kirjoitetaan, että olen sanaton?
  Nuo ovat hurmaavia. Niin, kaikki on helppoa kun osaa. Pitäisköhän vain unohtaa aikuisuus ja kaivaa se pikkumanna sisältään ;D

  Se on itsekullakin, että kun on sitä muutakin, niin... minulla se on tekosyy, etten edes aloita.
  Taas kerran sait minut miettimään, että tässähän olisi noitakerhollekin PuuHaa, hurmaavaa HuuHaata!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Eipä muuta kuin tarvikkeet Noitalinnaan niin varmasti ilta kuluu liian nopeaan ;)

  VastaaPoista