maanantai 5. lokakuuta 2009

KesäKuvia


Viime kesän vierailija pihamaalla. En ole ennen näin lähelle päässyt sudenkorentoa. Ja kylläpä onkin kaunis! Kyllä se luonto on kova jätkä ;)

Leikkimökkiä maalatessa roiskuu..

Rakkaat lapseni ja kesäpäivä rannalla.
Oikeasti oli tekeminen että sai kaikki hetkisen pysymään paikoillaan, ettei vesi ollut ihan sameaa tai jalat heilahtaneet kuvassa.Kesän toinen projekti grillikatoksen ohella oli suihkulähde. Kiviä kannettiin ja valikoitiin miljoonien joukosta (soramontulla) todella tarkkaan...
Huomaa altaan virallinen vuokralainen..
Ja kesän toinen projekti suihkulähteen ohella oli grillikatos ;)
Kalusteetkin sai ostettua ihan syyshintaan..

5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia taas! Tuo sudenkorento ja jalat vedessä!!
  Sait minullekkin inspiksen vesiaiheeseen. Taidan talven miettiä omaa suihkulähdettä :)

  VastaaPoista
 2. Se olikin tosi kiva projekti. Sitä isoa (30l) viinipulloa olen raahaillut mukanani vuosikausia ja kun näin niitä valmiita ruukku-suihkulähteitä; alkoi ajatus itää.
  Tuo ylenmääräinen kivien paljous on sen takia kun on tuo pieni, joka tykkää ronkkia.. ettei tipu sinne altaaseen. On jo ehtinyt kaverin suihkulähteessä pulikoimaan ;D

  VastaaPoista
 3. Tuo kivien määrä on vain kaunis! Kyllä se minullakin pitää olla sitten paljon kiviä. Mutta niistä tuleekin hyvin pellolta satoa ;)
  Jotain omaa pitää keksiä omaan suihkulähteeseen. Ei voi tämän nähtyä tyytyä ostettuun ;)

  VastaaPoista
 4. Kivet on kauniita, myös allekirjoittanut tykkää kovasti. Meilläkin pieni vuokramökki, jonne kyllä ensikesänä ilmestyy kiviä lisää kun minä alan oikein kunnolla emännöimään siellä. Kiviä on minulla täällä kaupunkiasunnossakin kylppärissä ja kukkien keskellä, tykkään!
  Kauniita on myös valokuvasi Teija.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Ja kun tuon suhku-osion sai vähän leveämmälle niin märät kivet oli vielä kauniimpia kuin kuivat..

  VastaaPoista