keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Brown Sugar

Nyt ei imelähammasta kutita vähään aikaan ;) Hain postista 3½ kiloa sokeria. Posti ei ole alkanut myymään tummaa sokeria vaan tämä juontaa juurensa Kotikokkiin. Laitoin hakemuksen menemään Dan Sukkerin järjestämään "kisaan". Haettiin leivontatiimiä, jonka jäsenet kehittelisivät 1 - 2 jälkiruokaa ja leivonnaista kyseisiä tuotteita hyväksi käyttäen. Minä pidän tällaisista haasteista.. ja tässä sitä sitten ollaan pähkäilemässä; pöydällä siirappia, tomusokeria, ruokosokeria ja fariinisokeria. Tokihan niistä saa vaikka mitä, muttamutta... ;)Aika näyttää mitä mielikuvitus laittaa tekemään. Nyt on mielessä montakin vaihtoehtoa, mutta yhteenkään en ole täysin tyytyväinen. Aikaa on pähkäillä lokakuun loppuun, että nouhätä..
Jatkoa seuraa...

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista nähdä mitä sie näistä sokruista teet =) Ite en ole päässyt vielä reseptikehittelyssä vauhtiinkaan, mutta kai se tästä pikkuhiljaa starttaa..

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, tuli vahingossa kommentoitua väärästä sähköpostista ;/

  VastaaPoista
 3. Odotan yhtälailla mielenkiinnolla mitä sinulta syntyy :) Vähäsenhän tuo takkuaa mullakii kun tuntuu, että aina kun keksii jotain niin sehän pirulainen on tehty jo ;D
  Mutta suu makiaksi, eiköhän se siitä...

  VastaaPoista